ALS pentru viitor – divizia Eco ALS

Betonul este materialul cu cea mai largă utilizare de pe pământ. Citându-l pe Chris Cheeseman (profesor expert în materiale de la Imperial College London): „Dacă am putea pune laolaltă tot ce s-a clădit în lume din beton și alături am pune tot ce s-a produs din orice alt material – prima construcție ar fi uriașă pe lângă cea de-a doua.” Un astfel de impact aduce cu sine și o responsabilitate pe măsură.

Noi, la ALS, credem în asumarea responsabilității nu doar pentru acum, ci și pentru viitor – pentru generațiile ce vor urma. Pentru ca lor să le putem lăsa moștenire o lume construită cu cel mai utilizat material de pe pământ – betonul, dar și o lume mai verde. De aceea am derulat în ultimii ani o serie de proiecte și investiții având ca scop reducerea impactului asupra mediului de-a lungul întregului proces de producție a betonului nostru.


În betonul ALS folosim materii prime locale, pe care le transportăm pe distanțe mici și le utilizăm responsabil în procesul de producție.

Apa este o resursă prețioasă, de aceea toată apa reziduală rezultată din producția betonului ALS este reciclată și reutilizată.

Stația principală ALS Beton este o investiție nouă (2021) de mare capacitate (110mc / oră) pentru a optimiza resursele necesare producției de beton. De asemenea, stația ALS are emisii reduse de CO2 în comparație cu tehnologiile anterioare, precum și un nivel minim de poluare fonică.

Betonul residual în urma turnărilor este de asemenea recuperat și reciclat.

Stația ALS Beton este singura stație din Romania care folosește energie regenerabilă (energie solară) în procesul de producție, în urma unei investiții finalizate în anul 2022.

Toate acestea reprezintă angajamentul ALS pentru viitor.

Din respect pentru clienții noștri, din respect pentru resursele planetei noastre,

dar mai ales – din dragoste pentru generațiile viitorului, pentru care ne dorim să construim o lume frumoasă, sigură și verde.

Calitate. Certificări.

Call Now Button