Stații mobile

Pentru proiectele speciale fie din punctul de vedere al amplasării geografice (la mare distanță de stații fixe de producție beton), fie proiecte care au nevoie de o autonomie ridicată putem pune la dispoziție o soluție completă de echipamente mobile adaptate celor mai înalte standarde de producție beton.

Acestea vor conferi clienților noștri o eficiență maximă în derularea proiectului, precum și un grad mare de flexibilitate pentru atingerea timpilor de execuție și nivelului de calitate cerut. Ne adaptăm în acest fel oricăror tipuri de proiecte și nevoi de parteneriat, cu aceeași calitate recunoscută ALS Beton, care ne permite – ca împreună cu clienții noștri – să construim Durabilitate prin calitate, chiar și în locațiile cele mai îndepărtate.

Cu ajutorul stațiilor mobile ALS am fost parteneri în câteva dintre cele mai mari proiecte de parcuri eoliene din România. Putem spune cu mândrie că suntem un pionier în acest domeniu și principalul furnizor de beton pentru cele mai multe centrale eoliene construite în România. Pe scurt, energia eoliană din România are la bază betonul ALS!

Contribuim și în acest fel la un viitor mai verde pentru generațiile următoare, o ambiție cu care a pornit la drum divizia ALS pentru Viitor, divizia Eco a companiei noastre.Call Now Button